King & Co achieved planning consent to demolish the existing stable building and associated structures to replace the same volume within the green belt for a 4,600 sqft lateral house arranged around a private central courtyard.

Whilst the site is easily accessible, being only 15 minutes to central London from the mainline train station, it is situated within a picturesque parkland setting which falls away to the east affording long views across meadows towards historic woodland.

The house includes six bedrooms, large living and kitchen areas, plus a dining loggia which can be simultaneously opened up to the internal landscaped courtyard and the south facing terrace via a continuous glass sliding wall. The private courtyard has a sunken fire pit for prolonged summer evenings under the stars. 

The building was sold prior to completion.